РАЗЛИЧНИ CLOUD VPS СЕРВЕРИ ВАШИОТ ВЕБСАЈТ

Cloud VPS Small

OpenStack KVM
1 vCore @ 3.1 GHz
2 GB RAM
25 GB
100 Mbps
Неограничен трансфер
1 IPv4 & 1 IPv6
Linux или *Windows
БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН *

Cloud VPS Medium

OpenStack KVM
2 vCore @ 3.1 GHz
4 GB RAM
50 GB
100 Mbps
Неограничен трансфер
1 IPv4 & 1 IPv6
Linux или *Windows
БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН *

Cloud VPS Large

OpenStack KVM
4 vCore @ 3.1 GHz
8 GB RAM
100 GB
100 Mbps
Неограничен трансфер
1 IPv4 & 1 IPv6
Linux или *Windows
БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН *