Login

Моќен професионален менаџиран WordPress хостинг

Изберете пакет кој одговара на вашиот бизнис, преминете на друг пакет кога ви е потребно.

Basic

6500ден/Месечно
 • 1 веб страна
 • 20GB Веб простор
  Сите дискови се NVMe SSD и се до 7 пати побрази од нормалните ссд дискови.
 • 500GB Трансфер
 • 3 Нивоа на caching
  1. Browser Cache
  2. Server cache
  3. Database cache
  ( redis)
  4. Litespeed Cache
  ( lscache )
 • Бесплатна миграција
 • CDN & SSL Бесплатно
 • Автоматски дневен бекап
 • Процесор Intel® Xeon®
  2 јадра (3.80 ~ 4.20 GHz)
 • Физичка меморија:
  DDR4 - 4GB
  PHP Меморија:
  512МБ

Elite

10000ден/Месечно
 • до 5 веб страни
 • 100GB Веб простор
  Сите дискови се NVMe SSD и се до 7 пати побрази од нормалните ссд дискови.
 • 1000GB Трансфер
 • 3 Нивоа на caching
  1. Browser Cache
  2. Server cache
  3. Database cache
  ( redis)
  4. Litespeed Cache
  ( lscache )
 • Бесплатна миграција
 • CDN & SSL Бесплатно
 • Автоматски дневен бекап
 • Процесор Intel® Xeon®
  4 јадра (3.80 ~ 4.20 GHz)
 • Физичка меморија:
  DDR4 - 8GB
  PHP Меморија:
  768МБ

Professional

15000ден/Месечно
 • до 10 веб страни
 • 150GB Веб простор
  Сите дискови се NVMe SSD и се до 7 пати побрази од нормалните ссд дискови.
 • 2000GB Трансфер
 • 3 Нивоа на caching
  1. Browser Cache
  2. Server cache
  3. Database cache
  ( redis)
  4. Litespeed Cache
  ( lscache )
 • Бесплатна миграција
 • CDN & SSL Бесплатно
 • Автоматски дневен бекап
 • Процесор Intel® Xeon®
  8 јадра (3.80 ~ 4.20 GHz)
 • Физичка меморија:
  DDR4 - 12GB
  PHP Меморија:
  1024МБ

По потреба!

За големи фирми и мега портали.
 • Дедициран Простор
 • 200GB-1TB Веб простор
  Сите дискови се NVMe SSD и се до 7 пати побрази од нормалните ссд дискови.
 • 1000GB–5,000GB+ Трансфер
 • Високи Перформанси
 • Бесплатна миграција
 • Брза професионална поддршка
 • Автоматски бекап
 • CDN & SSL Бесплатно
 • 1x или 2x
  Процесор Intel® Xeon®

Што добивате со WordPress хостинг

Веб оптимизација

Од компресија на слики и HTML подобрувања до CDN и напредно кеширање, вашата веб страа ке биде мин. 50% побрза,

24/7 Uptime Мониторинг

Во денешно време достапноста на веб страната е курцијална, затоа ние се грижиме за 99,99% uptime.

Дневен бекап

Се чува копија од вашата веб страна и датабаза секој ден, во последните 30 дена.

Активна hack заштита

Ние се грижиме за безбедноста на вашата веб страна доколку дојде до хакирање ние го враќаме во провбитна безбедна сосотојба.

Ултра-брза платформа

Ние користиме LiteSpeed Web Server со NVMe SSD дискови за неспоредлива ефикасност на ресурсите и брзина на вашиот веб.

Целосно одржување

Ние ја конфигурираме и менаџираме инфраструктурата и серверскиот софтвер за да вие не се грижите за достапноста и безбедноста на вашата веб страна.

Оптимизирано за WordPress!

Нашите сервери се специјално оптимизирани за WordPress платформа.

HostMK full Cache

Напредно cache за WordPress подржувано од LiteSpeed И Redis ili Memcached .

LiteSpeed Web Server
CloudLinux OS®
QUIC + HTTP/2
WHM & cPanel
PHP 7.2 | OPcache
WordPress Acceleration
24×7/365 VIP подршка

Персонален агент за подршка

LiteSpeed Cache

Специјален кеш plugin

Imunify360™

Проактивна заштита

Image Optimizer

Оптимизација на слики

NVMe SSD

Супер брзи ссд дискови

Често поставувани прашања

Како до побрза WordPress веб страна ?

Секоја WordPress веб страна се оптимизира поединечно, се тргнуват небитни додатоци (Plugins) или се менуват со поефикасни, оптимизација на слики,оптимизација на PHP и HTML, Cache на датабазата со REDIS или Memcached, LScache WordPress cache , веб компресија со GZIP i Brotli, минимизација на JavaScript, CSS и многу други технологии за вашата веб страна биде оптимизирана и брза.

Што во случаj на хакирање ?

Нашите сервери се заштитени од хакирање и вируси преку активна 24ч заштита поддржано од imunify360, но доколку дојде до хакирање пради некоја грешка од корисникот или хакирана лозинка идр... нашиот тим ја враќа веб страната преку бекап и потоа се превземат мерки од каде дошло до проблемот.

Дали вршите бекап на веб страните ?

Хост.мк прави редовен бекап на сите веб страни и се чуват дневни,неделни и месечни копии.

Што е WordPress хостинг?

Додека скоро секој веб сервер може да работи со WordPress, некои хостинг компании како host.mk ги прилагодуват серверите само за WordPress.

Мојата веб страна не е брза како што очекував?

Ако не сте задоволни со брзината на вашата веб страна одкако ке ја префрлите во host.mk WordPress пакетиве, во првите 30 дена парите ви се враќат назад без ниедно прашање.

За кого е наменет WordPress хостинг ?

WordPress хостингот е наменет за веб портали или woocomerce е-продавници кои имат многу посетители и нивните веб страни се спори и сакат да имат ултра брза веб страна, ние сме тука да го решиме тој проблем, а ако не сте задоволни ги враќаме парите во рок од 30 дена.

Како да ја префлрам веб страната до Host.mk ?

Све што треба да направите и да ни пратите е-маил со податоците од вашата постоечка веб страна и ние ке ја трансферираме бесплатно.

Каква подршка нудите?

WordPress хостинг пакетите имат VIP подршка преку е-маил или телефон. И гарантно решение на проблемот од 1 до 6 часа.