Login

ИЗБЕРИ ГО НАЈДОБРИОТ ХОСТИНГ ПАКЕТ ЗА ТВОИТЕ ПОТРЕБИ Host.mk ви нуди Супер брз веб cloud хостинг co инстант активација и онлајн плаќање .

START

2760ден /Год Нарачај
 • -20% на .mk домен
 • 2GB 3GB Простор (NVMe SSD)
 • Неограничен сообраќај
 • Неограничен број е-мејл адреси
 • 1 Паркирани домени
 • 1 Додатни домени
 • Контрол панел (cPanel)
 • NodeJS,Python & Ruby

DELUXE

4200ден /год Нарачај
 • .mk Бесплатен домен
 • 6 GB Простор (NVMe SSD)
 • Неограничен сообраќај
 • Неограничен број е-мејл адреси
 • 5 Паркирани домени
 • 5 Додатни домени
 • Контрол панел (cPanel)
 • NodeJS,Python & Ruby

BUSINESS

5999ден /год Нарачај
 • .mk Бесплатен домен
 • 15 GB Простор (NVMe SSD)
 • Неограничен сообраќај
 • Неограничен број е-мејл адреси
 • 10 Паркирани домени
 • 10 Додатни домени
 • Контрол панел (cPanel)
 • NodeJS,Python & Ruby

POWER

6999ден /год Нарачај
 • .mk Бесплатен домен
 • 25 GB Простор (NVMe SSD)
 • Неограничен сообраќај
 • Неограничен број е-мејл адреси
 • 20 Паркирани домени
 • 20 Додатни домени
 • Контрол панел (cPanel)
 • NodeJS,Python & Ruby

ЗОШТО СЕ РАЗЛИКУВАМЕ ОД КОНКУРЕНЦИЈАТА?

Оптимизирани сервери

Серверите се оптимизирани за најдобри перформанси подржан од Litespeed.

Cloudlinux изолација

Сите вебстрани се изолирани и имат дедицирани ресурси.

Оптимизиран софтвер

Litespeed со PHP5 или PHP7 и серверска cache оптимизација.

Дневен бекап

Дневен offsite бекап на сите податоци и датабази

Неограничени емаил

Може да креирате неограничен број на емаил адреси!

CloudFlare Cpanel интеграција

Хост.мк е Премиум партнер со CloudFlare Бесплатно Railgun™

NVMe 3x4 дискови

NVMe дисковите се до 7x побрзи од ссд и до 20x од SATA дисковите.

Подршка 24×7/365

Техничка подршка од 24ч преку тел или емаил.

30 дена поврат на средства

Поврат на средства ако не сте задоволни од нашите услуги.
*за хостинг пакетите

ВИ ТРЕБА ПОГОЛЕМА ОНЛИНЕ ЗАШТИТА ?

ЗА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ НА ТВОЈОТ ВЕБ САЈТ ВИ ТРЕБА SSL СЕРТИФИКАТ
 • Заштита и енкрипција на податоци.
 • Подобрување на Google ранкинг.
 • Интернет плаќање
  почнувајќи од 999ден годишно...
 • Прочитај повеќе
Креирај, менаџирај & продавај. Е -Продавница
 • Привлекувај повише потрошувачи онлине.
 • * Онлине плаќање со платежни картици.
 • Контактирајте не за понуда за онлине продавница.
 • Побарај понуда
БРЗ-БЕЗБЕДЕН-СИГУРЕН CLOUD Хостинг

NVMe SSD Хостинг подржан од Litespeed и Cloudlinux.Прочитај повеќе
Комплетно решение за вашите Oнлајн продавници

Побарајте понуда


контакт
Динамични веб страни wordpress Хостинг

Ви треба брз хостинг за вашиот портал ?


Прочитај повеќе