Login

ВЕБ Хостинг

Изберете еден од нашите фино-оптимизирани веб хостинг пакети!

Start

-20%
-20%
 • 2760ден/год
 • -20% на .mk домен
 • 3GB Простор (NVMe SSD)
  Неограничен Месечен сообраќај
  Неограничен број е-мејл адреси
  (cPanel) Контролен панел
  Бесплатно SSL сертификат
  NodeJS,Python & Ruby
 • Други карактеристики
  1 Паркиран домен
  1 Додаден домен
  300+ Бесплатни скрипти (Softaculus)
  Неограничен број на MYSQL бази
  Редовен 30 дневен backup
  Избор на PHP верзија (5.6, 7.0, 7.1, 7.2)

Deluxe

 • 4200ден/год
 • бесплатен .mk домен *
  *Понудата важи за првата година на регистрација
 • 6GB Простор (NVMe SSD)
  Неограничен Месечен сообраќај
  Неограничен број е-мејл адреси
  (cPanel) Контролен панел
  Бесплатно SSL сертификат
  NodeJS,Python & Ruby
 • Други карактеристики
  5 Паркиран домен
  5 Додаден домен
  300+ Бесплатни скрипти (Softaculus)
  Неограничен број на MYSQL бази
  Редовен 30 дневен backup
  Избор на PHP верзија (5.6, 7.0, 7.1, 7.2)

Business

 • 5999ден/год
 • бесплатен .mk домен *
  *Понудата важи за првата година на регистрација
 • 15GB Простор (NVMe SSD)
  Неограничен Месечен сообраќај
  Неограничен број е-мејл адреси
  (cPanel) Контролен панел
  Бесплатно SSL сертификат
  NodeJS,Python & Ruby
 • Други карактеристики
  10 Паркиран домен
  10 Додаден домен
  300+ Бесплатни скрипти (Softaculus)
  Неограничен број на MYSQL бази
  Редовен 30 дневен backup
  Избор на PHP верзија (5.6, 7.0, 7.1, 7.2)

Power

 • 6999ден/год
 • бесплатен .mk домен *
  *Понудата важи за првата година на регистрација
 • 25GB Простор (NVMe SSD)
  Неограничен Месечен сообраќај
  Неограничен број е-мејл адреси
  (cPanel) Контролен панел
  Бесплатно SSL сертификат
  NodeJS,Python & Ruby
 • Други карактеристики
  20 Паркиран домен
  20 Додаден домен
  300+ Бесплатни скрипти (Softaculus)
  Неограничен број на MYSQL бази
  Редовен 30 дневен backup
  Избор на PHP верзија (5.6, 7.0, 7.1, 7.2)

Сите веб хостинг пакети вклучуват

PHP 7.2 | OPcache

Супер брз PHP7

LiteSpeed®

Оптимизиран LiteSpeed

HTTP/2

Веб стандард на иднината

SSL Сертификат

Бесплатен аутоSSL

NVMe SSD

7 пати побрзо од SSD

Поддршка

24/7/365 подршка

Imunify360

Активен Антивирус

CloudLinux OS®

Безбеден и стабилен ОС

CDN

Бесплатен Cloudflare

Backup

30 Дневен бекап

300+ скрипти

инсталација со 1 клик

Трансфер

Бесплатна миграција

Добијте сопствен e-mail @вашафирма.мк

Изградете доверба кај купувачите, давајќи им на сите во вашата компанија професионална еmail адреса во вашиот домен, како на пример емаил@вашатафирма.мк.

  Webmail (пристап до емаил адреси преку било кој пребарувач)

IMAP или POP3 (избор на incoming mail server)
SMTP
Подесување на емаил адресите на било кој паметен телефон
  Голема заштита од спам пораки (SpamAssassin)

e-mail-marketing
background-796x405

Бесплатен CDN

Нашата бесплатна Cloudflare CDN интеграција ја прави вашата веб-страница да се вчитува побрзо од било кој дел од светот преку кеширање на содржина и дистрибуција преку повеќе центри. 

Научете како да го активирате Cloudflare CDN

1000X Побрз хардвер

NVMe SSD дискови на сите пакети

Сите фајлови и бази на податоци во нашите хостинг пакети се зачувани на најсовремената технологија  NVMe SSD. NVMe SSD дисковите обезбедуваат 1000x зголемување на брзината на трансферот  на влезните / излезните операции во споредба со стандардните дискови.

bl3hZAaQ

Супер брз PHP + mod_lsapi

LiteSpeed и LSAPI се најбрзите начини за ИЗВРШУВАЊЕ на PHP.

LiteSpeed PHP е оптимизирана компилација на PHP изградена да работи со LiteSpeed производи преку LiteSpeed SAPI. LSPHP работи како свој процес и има свој самостоен бинарен систем, кој може да се користи како едноставна командна линија за извршување на PHP скрипти .

Поддршка која ќе ја обожавате

Нашиот тим за поддршка  поседува напредно знаење и гарантира брзо  решенијe на вашиот проблем. Добивате 24/7 подршка, што практично не губите време за чекање, може да не добиете на телефон или е-маил иприближно за 30 минути добивате одговор во нашиот систем за подршка на клиентите, постојано постигнуваме речиси 100%  задоволство на корисниците.

support-ico