Login

SSD VPS Сервери

Високи перформанси, виртуелен приватен сервер по прифатлива цена. Непобедлива цена / перформанси, SSD дискови, OpenStack KVM

 • SSD ВПС 1
 • 650ден

  месечно
 • OpenStack KVM
  1 vCore @ 2.4 GHz
  2 GB RAM
  20 GB SSD
  Local RAID 10
  100 Mbps
  Неограничен трансфер
  1 IPv4 & 1 IPv6
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН
  *за годишни пакети
 • SSD ВПС 2
 • 1100ден

  месечно
 • OpenStack KVM
  1 vCore @ 2.4 GHz
  4 GB RAM
  40 GB SSD
  Local RAID 10
  100 Mbps
  Неограничен трансфер
  1 IPv4 & 1 IPv6
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН
  *за годишни пакети
 • SSD ВПС 3
 • 1700ден

  месечно
 • OpenStack KVM
  2 vCore @ 2.4 GHz
  8 GB RAM
  80 GB SSD
  Local RAID 10
  100 Mbps
  Неограничен трансфер
  1 IPv4 & 1 IPv6
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН
  *за годишни пакети