Login
 • Cloud VPS Small

 • 1200ден/месечно
 • OpenStack KVM
  1 vCore @ 3.1 GHz
  2 GB RAM
  25 GB
  100 Mbps
  Неограничен трансфер
  1 IPv4 & 1 IPv6
 • Linux или *Windows
  Windows лиценца се доплаќа дополнително
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН *
  *за годишни пакети
 • Cloud VPS Medium

 • 2500ден/месечно
 • OpenStack KVM
  2 vCores @ 3.1 GHz
  4 GB RAM
  50 GB
  100 Mbps
  Неограничен трансфер
  1 IPv4 & 1 IPv6
 • Linux или *Windows
  Windows лиценца се доплаќа дополнително
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН *
  *за годишни пакети
 • Cloud VPS Large

 • 5500ден/месечно
 • OpenStack KVM
  4 vCore @ 3.1 GHz
  8 GB RAM
  100 GB
  100 Mbps
  Неограничен трансфер
  1 IPv4 & 1 IPv6
 • Linux или *Windows
  Windows лиценца се доплаќа дополнително
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН *
  *за годишни пакети