+389 70 550 575
Одберете заеднички хостинг или впс

РАЗЛИЧНИ CLOUD ХОСТИНГ И ВПС ПАКЕТИ ЗА ВАШИОТ ВЕБСАЈТ

CLOUD 1

1200 ден. / МЕСЕЧНО
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН
 • OpenStack KVM
 • 99.99% SLA
 • 1 vCore (Јадр)
 • 3.1 GHz
 • 2 GB RAM
 • 25 GB
 • cPANEL/Pleks БЕСПЛАТЕН

CLOUD 2

2500 ден. / МЕСЕЧНО
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН
 • OpenStack KVM
 • 99.99% SLA
 • 2 vCores (Јадра)
 • 3.1 GHz
 • 4 GB RAM
 • 50 GB
 • cPANEL/Pleks БЕСПЛАТЕН

CLOUD 3

5500 ден. / МЕСЕЧНО
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН
 • OpenStack KVM
 • 99.99% SLA
 • 4 vCores (Јадра)
 • 3.1 GHz
 • 8 GB RAM
 • 100 GB
 • cPANEL/Pleks БЕСПЛАТЕН

ВПС 1

600 ден. / МЕСЕЧНО
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН
 • OpenStack KVM
 • 2.4 GHz
 • 1 vCore (Јадр)
 • 2 GB RAM
 • 10 GB SSD
 • Local RAID 10
 • cPANEL 600ден. /Pleks БЕСПЛАТЕН

ВПС 2

1100 ден. / МЕСЕЧНО
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН
 • OpenStack KVM
 • 2.4 GHz
 • 1 vCore (Јадр)
 • 4 GB RAM
 • 20 GB SSD
 • Local RAID 10
 • cPANEL 600ден. /Pleks БЕСПЛАТЕН

ВПС 3

1700 ден. / МЕСЕЧНО
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН
 • OpenStack KVM
 • 2.4 GHz
 • 2 vCore (Јадра)
 • 8 GB RAM
 • 40 GB SSD
 • Local RAID 10
 • cPANEL 600ден. /Pleks БЕСПЛАТЕН
Вклучени во вашата

CLOUD машина и ВПС

 • SLA99.99%
 • ПриспособливостДодадете средства преку Control Panel
 • Месечен трансфер100 Mbps – Неограничен сообраќај
 • Анти-DDoS Провклучени заштита
 • IP1 IPv4 вклучува (сите пристаништа отворени)
 • Управување соControl Panel, RESTful API, Root access
 • Оперативни системиCentOS, Debian, Ubuntu, Arch Linux
 • Се рестартира и преинсталиратеНеограничено, преку Control Panel
 • СледењеДетален преглед преку Control Panel
 • Дополнителен просторДополнителни дискови од 50 GB, 100GB, 200 GB и 500 GB