+389 70 550 575
ОДБЕРЕТЕГО ВАШИОТ РЕСЕЛЕР ПАКЕТ

РАЗЛИЧНИ РЕСЕЛЕР ПЛАТФОРМИ ЗА ДА ОДГОВОРААТ НА СЕКОЈА ПОТРЕБА

РЕСЕЛЕР 1

1833 ден. / МЕС.
 • 60 GB Простор
 • 600 GB Месечен сообраќај
 • Неограничени домени
 • Неограничени е-мејл сметки
 • Неограничени датабази
 • cPANEL БЕСПЛАТЕН

РЕСЕЛЕР 2

2445 ден. / МЕС.
 • 90 GB Простор
 • 900 GB Месечен сообраќај
 • Неограничени домени
 • Неограничени е-мејл сметки
 • Неограничени датабази
 • cPANEL БЕСПЛАТЕН

Технички карактеристики

Што е вкучено во пакетите

Реселер Карактеристики

 • Неограничени домените, поддомени, е-мејл сметки, MySQL бази на податоци, FTP сметки
 • Флексибилен, лесен за користење контролен панел (cPanel)
 • 99,9% uptime гаранција
 • Нема договор, со гаранција 45 ден парите назад
 • Приватни сервери врз основа на вашиот домен
 • Safe Harbor сертифициран

WHM контролен панел

 • Најнови WHM контролен панел со Мулти-јазична Достапност
 • Монитор Статус на сервер
 • Ограничете пакети, наведете простор на дискот, пропусен опсег, е-мејл, бази на податоци, како и други
 • Целосна контрола: Лозинка Измена, DNS, Креирај Сметка / Престанок
 • Брендиран Клиент панел со логото на вашата компанија

БЕСПЛАТНИ АПЛИКАЦИИ

Управување со клиенти

 • Бесплатен Whmcs или WHM AutoPilot Клиент менаџмент / платежен софтвер
 • Креирај SiteBuilder сметки за вашите клиенти
 • Бесплатен веб-страници трансфери до 30 веб-сајтови
 • Обезбедите на вашите клиенти повеќе од 4500 Веб-сајтот Урнеци
 • 400 + брендирани Видео Туторијали за вашите клиенти

Емејл карактеристики

 • Неограничен број на POP3 e-mail сметки со SMTP
 • WebMail Пристап: Horde, SquirrelMail, RoundCube
 • Ја добиете вашата e-mail на вашиот телефон преку IMAP поддршка
 • Спречи спем со SpamAssassin
 • Неограничен Autoresponders, Mail Forwards,Email Aliases, 25 мејлинг-листи