+389 70 550 575

ИЗБЕРЕТЕ ХОСТИНГ ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА

Deluxe

230 ден.
месечно
Бесплатен .mk домен
2 GB Простор
50 GB Месечен сообраќај
1 Паркирани домени
1 Додатни домени
Контрол панел (cPanel)

Power

350 ден.
месечно
Бесплатен .mk домен
5 GB Простор
100 GB Месечен сообраќај
5 Паркирани домени
5 Додатни домени
Контрол панел (cPanel)

Premium

550 ден.
месечно
Бесплатен .mk домен
10 GB Простор
150 GB Месечен сообраќај
10 Паркирани домени
10 Додатни домени
Контрол панел (cPanel)

Wordpress

600 ден.
месечно
Бесплатен .mk домен
25 GB Простор
170 GB Месечен сообраќај
25 Паркирани домени
25 Додатни домени
Контрол панел (cPanel)
ШТО НУДИМЕ

ВО HOST.MK напредни функции

Повеќе од 300 скрипти бесплатно преку нашиот контрол панел. Инталирањето мозе да трае ни една минута за: WordPress, Joomla, OpenCart, PrestaShqop, phpBB, Drupal идр.

ДАТАБАЗА

Креирање на датабаза за вашиот сајт ке биде автоматски само со 2-3 чекори ке мозете да имате еден прекрасен вебсајт или веб продавница.

ПОДДРШКА

Ви гарантираме на 24/7 поддршка, за времена инсталација на сокоја скрипта сто го нудиме, на chat и емаил тикет.

cPANEL LINUX

Технички карактеристики

Програмирање и бази на податоци

  • Неограничен MySQL Databases with phpMyAdmin Access
  • Програмирање јазик: CGI, Fast CGI, PHP 5, Ruby on Rails, Perl, Python, SSL
  • Програмски модули: Curl, CPAN, GD Library, ImageMagick
  • Систем за управување со: SSH Access and Cron Job Scheduling

Емаил Карактеристики

  • Неограничен POP3 Email Accounts with SMTP
  • WebMail Пристап: Horde, SquirrelMail, RoundCube
  • Ја добиете вашата e-mail на вашиот телефон преку IMAP поддршка
  • Спречи спем со SpamAssassin
  • Неограничен Autoresponders, Mail Forwards, Email Aliases, 25 Mailing Lists

ХОСТИРАНИ КАЈ НАС

Некои наши задоволни клиенти

sponsor_011233sponsor_0412sponsor_051222sponsor_05123sponsor_033sponsor_061334sponsor_0212

НАЧИНИ ЗА ПЛАЌАЊЕ

payment-methods

KONTAKTЗа повеќе информации и помош, ве молиме контактирајте со нас.