+389 70 550 575

Пребарајте го вашиот домен

ИЗБЕРЕТЕ ХОСТИНГ ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА

Deluxe

230 ден.
месечно
Бесплатен .mk домен
2 GB Простор
50 GB Месечен сообраќај
1 Паркирани домени
1 Додатни домени
Контрол панел (cPanel)

Power

350 ден.
месечно
Бесплатен .mk домен
5 GB Простор
100 GB Месечен сообраќај
5 Паркирани домени
5 Додатни домени
Контрол панел (cPanel)

Premium

550 ден.
месечно
Бесплатен .mk домен
10 GB Простор
150 GB Месечен сообраќај
10 Паркирани домени
10 Додатни домени
Контрол панел (cPanel)

Wordpress

600 ден.
месечно
Бесплатен .mk домен
25 GB Простор
170 GB Месечен сообраќај
25 Паркирани домени
25 Додатни домени
Контрол панел (cPanel)

ИЗБОР И БЕСПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЈА НА 300+ СКРИПТИ

Со најава во cPanel (контрол панелот) можете да инсталирате веќе готова скрипта со само еден клик.

scripti

ХОСТИРАНИ КАЈ НАС

Некои наши задоволни клиенти

sponsor_011233sponsor_0412sponsor_051222sponsor_05123sponsor_033sponsor_061334sponsor_0212

НАЧИНИ ЗА ПЛАЌАЊЕ

payment-methods

KONTAKTЗа повеќе информации и помош, ве молиме контактирајте со нас.